Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

Koirapuisto

Koirapuisto Kauppakeskus Tuulosen yhteydessä

Hei kaikki koirapuistoilun ystävät, nyt on ilon päivä vihdoin koittanut!

Olemme avanneet Tuulosen kauppakeskuksen koira-aitauksen! Koirapuiston toteutti kokonaisuudessaan Kauppakeskus Tuulonen.

Tervetuloa niin isot kuin pienet tassuttelijat nauttimaan uudesta puistostamme!

Puistoon ovat tervetulleita kaikki te koirasosiaaliset koirat, jotka nautitte leikkimisestä muiden karvakorvien kanssa. Aitauksen ulkopuolella olevat kalusteet on tarkoitettu kaksijalkaisille kavereille, mutta pidättehän huolen että puistoillessanne pidätte palvelusväen samalla puolen aitaa kanssanne, etteivät lähde omille teilleen! Kauppakeskuksen houkutukset saattavat olla yllättävän vetovoimaisia!

Muistutattehan palvelusväkeä keräämään puistoon jättämänne kikkareet niille varattuihin roskiksiin. Jos kakkapussit on unohtuneet matkasta, ei hätää, Musti ja Mirri tarjoaa varapussit! Ettehän kuitenkaan rohmua kaikkia pusseja. Emme usko, että niiiiiiiin isoa kakkaa tulee, että koko rulla menee kerralla.

Pienimpien koirien omistajat, tarkastattehan osaltanne, ettei puiston aidan alareuna ole liian korkea murusillenne! Emme halua, että kukaan vahingossa lipsahtaa aidan väärälle puolelle, mutta aitauksen huollon vuoksi alareunaan on jouduttu jättämään rakoa.

Nauttikaa aitauksesta! Se on täällä teitä varten!

Terveisin Kauppakeskus Tuulonen