Avoinna tänään 6 - 23

 

Sähköautojen latauspiste Helen

  

Kauppakeskus Tuulosessa löydät Helenin sähköautojen latausasemat parkkihallistamme heti sisääntulo-oven jälkeen. Parkkihalliin ajo Lahden puolesta päädystä. Nyt voit yhdistää asiointisi yhteydessä myös sähköautosi latauksen. Lataus mahdollista vain Kauppakeskuksen avoinnaoloaikoina. Hotellivieraille lataus on mahdollista yön yli.

Helen Lataus uudistuu: Helenin sähköautojen julkinen latausverkosto siirtyy Oma Helen -sovellukseen huhtikuun aikana

Tuomme Helenin yli 650 julkista latauspistettä käytettäväksi Oma Helen -sovellukseen vaiheittain huhtikuun aikana. Uudistus selkeyttää asiakaskokemusta ja mahdollistaa Helenin asiakkaiden asioinnin keskittämisen Oma Helen -sovellukseen. Muutoksen yhteydessä aikaisemmin käytössä ollut Virta-sovellus poistuu käytöstä Helenin julkisilla latauspisteillä. Helenin latauspisteiden käyttö yritysten ja taloyhtiöiden latausasemilla jatkuu edelleen Virta-sovelluksen kautta.

Seuraa latauspisteiden siirtymistä Oma Helen -sovellukseen

Latauspisteet siirretään Virta-sovelluksesta Oma Helen -sovellukseen vaiheittain:

  • Viikko 16: pääkaupunkiseudulla ja Tampereen eteläpuolella sijaitsevat latauspisteet
  • Viikko 17: Tampereesta pohjoiseen sijaitsevat latauspisteet

Lataa Oma Helen -sovellus omasta sovelluskaupastasi ja tarkasta oman lähiasemasi ajankohtainen tilanne karttanäkymän kautta. Oma Helen -sovelluksesta näet myös latauspisteiden tehot ja ajankohtaiset hinnoittelun sekä Helen Latauksen 24/7 asiakaspalvelun yhteystiedot.

Jos sinulla on Helenin sähkösopimus, löydät Oma Helenistä myös kaikki sähkösopimukseesi ja energiankäyttöösi liittyvät tiedot. Jatkossa voitkin hoitaa energia-asioihin liittyvän asioinnin keskitetysti Oma Helenin kautta juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

helen-lataus-24-01_IG_1080x1400px.jpg

Sähköauton lataus ja sähköautojen latauspisteet

Näin lataat Oma Helen -sovelluksella Helenin julkisissa latauspisteissä

⚡ Lataa Oma Helen -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi

⚡ Aktivoi Helen Lataus -käyttäjätili alavalikon kohdasta Lataus

⚡ Lisää maksukortti aktivoinnin yhteydessä tai alavalikon kohdasta Lisää > Lataus > Maksukortti

⚡ Jos käytössäsi on Helenin RFID-lataustunniste, voit lisätä sen Oma Heleniin ja käyttää sitä lataamiseen myös jatkossa. Vaihtoehtoisesti voit tilata Oma Helenin kautta uuden lataustunnisteen. Ensimmäinen lataustunniste on maksuton.

Lataa Oma Helen ja rekisteröidy