Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

Sähköautojen latauspiste Helen

Kauppakeskus Tuulosessa löydät Helenin sähköautojen latausasemat parkkihallistamme heti sisääntulo-oven jälkeen. Parkkihalliin ajo Lahden puolesta päädystä. Nyt voit yhdistää asiointisi yhteydessä myös sähköautosi latauksen. Lataus mahdollista vain Kauppakeskuksen avoinnaoloaikoina. Hotellivieraille lataus on mahdollista yön yli.

Latausasemien toimittamisesta vastasi Helen. Lataus tapahtuu Helen -latauksella, joka toimii koko Virran latausverkostossa. Meillä käytössä Tritium 50 kW pikalatausasema sekä 2 kpl:tta Alfen 22 kW latausasemia. Hinnoittelu lataukselle eriteltynä alla.

  • Helsingin kantakaupunki 1 -alueella: 2 €/h + 0,29 €/kWh.
  • Helsingin kantakaupunki 2 -alueella: 1 €/h + 0,29 €/kWh.
  • Muu Helsinki ja muu Suomi 0,36 €/kWh. Ensimmäiset kolme tuntia ilman aikaveloitusta, jonka jälkeen 1 €/h. Kello 21-07 välillä ei aikaveloitusta. Huom! Ennen kello 21.00 alkanut lataus veloitetaan aikaperusteisesti koko latauksen ajalta.
  • Liityntäpysäköinti 0,36 €/kWh. Ensimmäiset 10h ilman aikaveloitusta, jonka jälkeen 1€/h.
  • Pikalataus 50 kW 0,28 €/min.
  • Suurteholataus max 200 kW 0,45 €/kWh, 60 min jälkeen lisäksi aikaveloitus 0,20 €/min.

Helsingin kantakaupungin latauspisteissä on lisäksi yöhinnoittelu. Kun lataus alkaa kello 21-07 välillä, latauksen hinta on 0,32 €/kWh ilman erillistä aikaveloitusta.

Kaikkien käytössäsi olevien latauspisteiden ajantasainen hinnoittelu on nähtävillä Virta-mobiilisovelluksessa (kirjaudu sovellukseen Helen Latauksen tunnuksillasi). Helenin omien pisteiden lisäksi käytössäsi on kumppanimme Virran latausverkosto.

Koska Helen on osa Virta-verkostoa, asiakkaanamme voit tehdä myös roaming-latauksia. Tämä tarkoittaa sitä, että oman latauspisteverkostomme lisäksi voit ladata asiakastunnuksillamme (RFID-tunnuksilla tai kirjautuneena Virta-sovellukseen) tuhansilla latauspisteillä ympäri Eurooppaa. Virta-sovelluksen karttanäkymässä erotat roaming-latauspisteet salama-ikonista (Virta-verkostoon kuuluvat latauspisteet on merkitty V-ikonilla). Suomessa roaming-lataus onnistuu asiakkaanamme esimerkiksi K-Latauksen pisteillä. Roaming-latauksen hinnan näet Virta-sovelluksesta kyseessä olevan latauspisteen kohdalta.

     

Lisätietoa alla olevasta linkistä

www.helen.fi/sahkoauton-lataus