Avoinna tänään 6 - 23

 

Tutustu alueen palveluihin

  

Kapakanmäki -tanssilava

Tuuloksen Kapakanmäen löydät myös aivan kauppakeskuksen kupeesta.

Päivätansseja - Tanssi-iltoja - Erikoisiltoja - Nostalgiaa ja paljon muuta!

Tutustu tarkemmin

 


Myllyn Kuppi ja Kakku

Myllyn kuppi ja kakku sijaitsee 12-tien varrella noin kauppakeskuksesta Lahden suuntaan noin 1km ennen Lammin risteystä.

Tutustu tarkemmin

 


Pohjoisten mylly

Kauppakeskus Tuulosen läheisyydestä löydät perinteikkään Pohjoisten Myllyn. Upea ja ainutlaatuinen juhlapaikka.

Tutustu tarkemmin

 


Kuusamon mansikkatila

Kauppakeskus Tuulosen Nesteen puoleisen pääsisäänkäynnin luota löydät aina kesäisin paikallisen Kuusamon mansikkatilan tuoreet ja herkulliset tuotteet.

Tutustu tarkemmin

 


Ruuttanäyttämö -kesäteatteri

Tuulosen läheltä löytyy myös paikallinen kesäteatteri, Ruuttanäyttämö. Kesän ohjelmistoon voit tutustua alla olevan linkin takaa.

Tutustu tarkemmin

 


Ratsutalli Verraton

Tuuloksesta löytyy myös upea ratsastus talli Verraton.

Tutustu tarkemmin

 


Herkkumaa

Herkkumaan herkulliset tuotteet löydät myös Tuuloksesta.

Tutustu tarkemmin

 


Hämeen Hautauspalvelu Oy

Hämeen Hautauspalvelu Oy tarjoaa hautausalan palveluita asiantuntevasti ja luotettavasti Hämeen, Pirkanmaan sekä Keski-Uudenmaan alueilla. Kauttamme hoituvat kaikki, mitä hautajaisten järjestämiseen tarvitaan. Toimimme yhteistyössä monien paikallisten tuottajien kanssa, joka takaa vahvan ammattitaidon ja paikallistuntemuksen palveluissa ja tuotteissamme.
Tietoa tuotteista, palveluista ja hautajaisjärjestelyjen aloittamisesta saa Kukkakimarasta Kauppakeskus Tuulosessa, jossa esillä oleviin tuotteisiimme on samalla helppo tutustua.
Halutessanne voimme sopia tapaamisen kotiinne tai muuhun haluamaanne paikkaan, jossa käydä surukeskustelua. Tarvittaessa voimme hoitaa yhteydenpidon myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Hämeen Hautauspalvelu Oy
Puh: 050 525 2603
hameenhautauspalvelu@gmail.com

Löydät meidät myös Facebookista
https://www.facebook.com/Hameenhautauspalvelu

Tutustu tarkemmin

 


Tuulosrievä Oy

2023 keväällä alkoi jälleen uusi vaihe Tuulosrievän tarinassa kun Sari ja Juha Myllykangas ottivat kapulan vastaan. Sari ja Juha, psykoterapeutti ja eläköitynyt lääkäri, halusivat elämäntapamuutoksen ja tarttuivat tilaisuuden tullen rohkeasti leipomoyrittäjyyteen. He myös asettuvat asumaan leipomon yhteydessä sijaitsevaan 100 vuotta vanhaan hirsitaloon, jota nyt kunnostetaan perinteitä kunnioittaen.

Perinteikästä Tuulosrievää on leivottu jo vuodesta 1984 lähtien. Toiminnan aloitti Päivi Peltonen torikaupalla ja myöhemmin 1990 -luvun taitteessa Tuulosrievää toimitettiin jo kauppoihinkin.

Nykyisiin tiloihin Tuulosrievä muutti 1995. Vuodesta 2001 alkaen toimintaa jatkoivat Pekka ja Tarja Timonen, aina vuoden 2013 loppuun asti. Timosten aikana Tuulosrievän valikoima laajentui myös ruistuotteisiin. Suosittujen ruistuotteiden juuret ja reseptiikka siirtyivät Mäntsälästä Kotileipomo Veijalaiselta.

Vuoden 2014 alusta alkaen toimintaa jatkoi yrittäjäpariskunta Sirkku ja Ilmo Tasala. Elämäntilanteen muuttuessa Tasalat alkoivat etsiä leipomotoiminnalle jatkajaa syksyllä 2022 ja alkuvuodesta 2023 ajatukset kohtasivat Myllykankaiden tulevaisuuden suunnitelmien kanssa.

Tuulosrievän tuotteiden salaisuus – aito maku – kukoistaa siis tulevaisuudessakin.

Tuotteitamme myyvät laadukkaaseen leipään panostavat K- ja S-ryhmän kaupat Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Pysytään leivässä!

Tutustu tarkemmin