Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

 

Tapahtumat

  

 • 19
  Mar
  HUOMIOIMME KORONAVIRUKSEN SEURAAVASTI:

  ASIAKASTIEDOTE: Kauppakeskus Tuulonen on tehostanut siivoustaan kohteessa, jotta voimme osaltaan ennaltaehkäistä tämän ikävän viruksen leviämistä. Toimimme siivouksen suhteen seuraavasti:

  Päivittäiset siivouspalvelut hoidamme tällä hetkellä Työterveyslaitoksen ohjeiden mukaisesti (ohjeistus siivoukseen covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi), jossa kiinnitetään erityistä huomiota kosketuspintojen puhdistukseen. Erityishuomion saavat mm. ulko- ja sisäovien kaikki pinnat, ovenkahvat ja -karmit, hissien ovet, pielet, karmit, kaiteet ja nappulat hissin sisä- ja ulkopuolella. Tilanteen niin vaatiessa siirrämme matalamman hygienian kohteista siivoushenkilöstöä korkeamman hygienian kohteisiin, tämä voi aiheuttaa väliaikaisia laatupoikkeamia vähemmän kriittisissä kohteissa. 

  Olemme sulkeneet kriittisiä kohteita kauppakeskuksessa ja pyrimme näin kaikin tavoin ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä. Tällä hetkellä suljettuina ovat lasten leikkipaikka sekä vapaa-ajan Tuulosen palvelut. Osalla yrityksillä saattaa lisäksi olla tavallisuudesta poikkeavia aukioloaikoja! Muistakaahan asiakkaat noudattaa erityistä käsihygieeniaa sekä vähintään metrin etäisyyttä niin kauppakeskuksen henkilökuntaan kuin muihinkin asiakkaisiin. Kauppakeskus Tuulonen tekee parhaansa jotta asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ei vaarantuisi. Aurinkoista kesää! Tuulosessa on turvallista asioida! Tervetuloa!

  Yhteistyöterveisin Kauppakeskus Tuulonen

    Takaisin