Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

 

Tapahtumat

  

 • 19
  Mar
  HUOMIOIMME KORONAVIRUKSEN SEURAAVASTI:

  ASIAKASTIEDOTE: Kauppakeskus Tuulonen on tehostanut siivoustaan kohteessa, jotta voimme osaltaan ennaltaehkäistä tämän ikävän viruksen leviämistä. Toimimme siivouksen suhteen seuraavasti:

  Päivittäiset siivouspalvelut hoidamme tällä hetkellä Työterveyslaitoksen ohjeiden mukaisesti (ohjeistus siivoukseen covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi), jossa kiinnitetään erityistä huomiota kosketuspintojen puhdistukseen. Erityishuomion saavat mm. ulko- ja sisäovien kaikki pinnat, ovenkahvat ja -karmit, hissien ovet, pielet, karmit, kaiteet ja nappulat hissin sisä- ja ulkopuolella. Tilanteen niin vaatiessa siirrämme matalamman hygienian kohteista siivoushenkilöstöä korkeamman hygienian kohteisiin, tämä voi aiheuttaa väliaikaisia laatupoikkeamia vähemmän kriittisissä kohteissa. 

  Kauppakeskuksessa on molemmissa sisääntuloauloissa selä parkkihallin sisääntuloaulassa käsidesitelineet asiakkaille käytössä. Hyödynnättehän tämän mahdollisuuden asioidessa kauppakeskuksessa. Lisäksi lähes kaikilla yrityksillä on omat käsidesipisteet myymälöiden sisäänkäynneissä. Käytäthän kasvomaskia asioidessa!

  Olemme sulkeneet kriittisiä kohteita kauppakeskuksessa ja pyrimme näin kaikin tavoin ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä. Tällä hetkellä suljettuina ovat lasten leikkipaikka sekä vapaa-ajan Tuulosen palvelut. Muistakaahan asiakkaat noudattaa erityistä käsihygieeniaa sekä vähintään kahden metrin etäisyyttä niin kauppakeskuksen henkilökuntaan kuin muihinkin asiakkaisiin. Ethän asioi sairaana kauppakeskuksessa. Kauppakeskus Tuulonen tekee parhaansa jotta asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ei vaarantuisi. Tuulosessa on turvallista asioida! Tervetuloa!

  Yhteistyöterveisin Kauppakeskus Tuulonen

    Takaisin