Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

 

Tapahtumat

  

 • 24
  Mar
  Kauppakeskus Tuulosessa taiteilija Päivi Peltosen töitä nähtävillä.

  Kauppakeskus Tuulosessa Tokmannin aulan liiketilassa voit ihailla taiteilija Päivi Peltosen monipuolisia töitä. 

   

  Taidetta kuvia, nahka asuja, rumpuja, käden töitäni

  Luovuutta, silmälle iloksi

   

  Päivi Peltonen

  TOKMANNIN AULA

  Yhteyst. Puh. 0407547451

  TAITEILIJA PAIKALLA SEKÄ MAHDOLLISUUS OSTAA TAIDETTA:

  • LA 25.3. klo 11-14
  • SU 26.3. klo 12-15
  • SU 2.4. klo 11-15

  Tervetuloa, katsomaan, ostamaan..

  Keskustelemaan, luovuuden saloista 🌞❤️

  Luovuus on lahja, kaikilla, moni muotoinen. ❤️🌞

  Mielenterveyden voimaa, tutustua itseensä.

  Mitä löydät, silmän, käden, intuition, ajatuksen kautta.

   

  Tästä facebookiin

   

  Taiteilija Päivi Peltonen (s. 1945)

  Rohkeus elää ja pitää yllä positiivista asennetta, itsensä hyväksyen ja muita rakastaen on taiteilija Päivin elämänfilosofia. ”Parasta on elää täysillä ja kokeilla uusia asioita!”. Ja niin hän on tehnyt!


  Moniosaaja Päivi on taiteen lisäksi ehtinyt mm. olla virkanainen, perustaa Tuulosrievän, kirjoittaa kirjat, saneerata taloja, tehdä käsityönä poronnahka vaatteita, joita on myyty kansainvälisesti. ”Yksi voimanlähde
  on ollut Lappi, jossa olen käynyt vuosittain 61 vuoden ajan.”. Shamanismiluontouskomus vei mukanaan rumpujen maailmaan, joita hän alkoi valmistaa käsityönä. Rumpujakin on myynyt ympäri maailmaa. Päivi on
  lapsesta saakka ollut hyvin luova ja innokas kokeilemaan uutta.

  Maalaaminen sai alkunsa 1996 sairastuttuaan vakavasti. Päivi maalasi tunnetilojaan terapiamuotona. Hän maalasi aluksi akryylimaaleilla, mutta 2005 hän siirtyi akvarelliin ja sekatekniikoihin. ”Akvarellissa viehätti nopeus ja haastavuus, joka vei mukanaan.”. Uniikiksi tyyliksi muodostui näyttävä sekatekniikka akvarellin, hiilen ja akryylin yhdistelmästä. Yhteys luontoon on ollut läsnä lapsuudesta asti ja tämä näkyy teoksissa Lapin shamanismi ja henkisyyden lisäksi. ”Olen äitimaan suurin ihailija! Toivon ihmisten ymmärtävän luonnon energian, jota saamme maailmankaikkeudelta.” Päivillä onkin upea kyky vangita äitimaan energia ja henkisyys lumoaviin teoksiinsa.


  Päivi on menestyksekkään taiteilijauransa aikana pitänyt lukuisia näyttelyjä ja myynyt kansainvälisesti taidettaan. ”Maalaan kun sisäinen ääneni sellaiseen kehottaa. Takavuosina saatoin maalata 40 akvarellia vuodessa!”. 

    Takaisin