Avoinna tänään klo 6.00 - 23.00

Tervetuloa!

Tutustu alueen palveluihin

  

 • Tuulosrievä Oy

  Tuulosrievä-leivät valmistetaan käsityönä leipomon oman reseptin mukaan. Leivissämme ei käytetä mitään säilöntä-tai lisäaineita. Paistamme leivät aidoissa puulämmitteisissä leivinuuneissa. Tämä takaa leipiemme aidon ja luonnollisen hämäläisen maun.

  Toimimme vanhojen, hyvien perinteiden mukaan. Oma tuoteketjumme kattaa kaiken alusta loppuun asti, myös kuljetukset. Kaiken tämän teemme rakkaudella alusta loppuun.

  Perinteikästä Tuulosrievää on leivottu jo vuodesta 1984 lähtien. Toiminnan aloitti Päivi Peltonen torikaupalla ja myöhemmin 1990 -luvun taitteessa Tuulosrievää toimitettiin myös kauppoihin. Nykyisiin tiloihin Tuulosrievä muutti 1995. Vuodesta 2001 toimintaa jatkoi Pekka ja Tarja Timonen, aina vuoden 2013 loppuun asti. Timosten aikana Tuulosrievän valikoima laajentui myös ruistuotteisiin. Suosittujen ruistuotteiden juuret ja reseptiikka siirtyi Mäntsälästä Kotileipomo Veijalaiselta. Vuoden 2014 alusta toimintaa jatkavat yrittäjäpariskunta Sirkku ja Ilmo Tasala. Tuulosrievän tuotteiden salaisuus – aito maku – jatkuu siis tulevaisuudessakin.

  Katso lisää tästä

   

    Takaisin